Waarom Bouwman & Veldhuijzen

Hoogwaardige kennis in compacte organisatie

Wij zijn fiscalisten en administrateurs met hoogwaardige kennis op het gebied van inkomstenbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting en internationaal belastingrecht. Wij houden in ons kantoor de lijnen kort zodat wij als geen ander in staat zijn om onze kennis met elkaar te delen.  Met die gecombineerde kennis loodsen wij onze vaste klanten door de vaak ingewikkelde en soms tegenstrijdige fiscale regels.

Full service

Wij helpen jou zowel met fiscale adviezen als de complete verwerking van jouw administratie. Wij beschikken over een paar noeste cijferaars.  Mensen die er genoegen in scheppen om van de puzzelstukjes  die onze klanten aanleveren een overzichtelijk plaatje te maken. Wij zijn blij met deze harde werkers.  Want laten we eerlijk zijn, tegenover het woud van overheidsregels, staan vaak levendige bedrijven, met een weerbarstige werkelijkheid, die zich moeilijk laat vastleggen in een sluitende administratie.  En dat laatste is toch echt nodig voor een correcte jaarrekening en een betrouwbaar fiscaal advies.

Jouw bedrijf is meer dan jouw jaarrekening

Om je goed te kunnen adviseren, willen we meer weten dan jouw cijfers alleen:  Wat zijn jouw ambities? Waar liggen de uitdagingen in jouw bedrijf? Wat speelt er in jouw persoonlijke levenssfeer? Immers in tijden van fusies, ruzies en economisch zwaar weer zijn wij het aanspreekpunt voor onze klanten om de zakelijke toekomst van hun bedrijf in kaart te brengen. Wederzijds vertrouwen is juist dan voorwaarde om tot een goede oplossing te komen.  Wij kennen onze klanten en hun bedrijven.

Team

Sylvain Bouwman

Fiscalist en vennoot

Werkzaamheden: advisering, aangiften, jaarrekeningen, salarisadministratie.

"Vooruit kijken en anticiperen"
Lees verder

Eloy Veldhuijzen

Fiscalist en vennoot

Werkzaamheden: advisering, aangiften, jaarrekeningen.

"Consciëntieus en creatief"
Lees verder

Danny van der Veer

Administratief medewerker

Werkzaamheden: maand- en kwartaaladministraties, jaarrekeningen.

"De stille kracht op de achtergrond"
Lees verder

Jolanda van Kasteel

Office manager

Werkzaamheden: secretariële ondersteuning.

"Samen zorgen dat klanten weten waar ze aan toe zijn."
Lees verder

Petra Bosch

Administratief medewerkster

Werkzaamheden: administraties inboeken

"Fluitend aan het werk"
Lees verder

Yasmine de Vos

Aangiftemedewerkster

Werkzaamheden: Verzorgen van aangiften

""
Lees verder