Administratiekantoor Donker gaat fuseren met Bouwman & Veldhuijzen om jou nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Om jou als klant nóg beter van dienst te kunnen zijn is Administratiekantoor Donker per 1 juni 2022 samengaan met Bouwman & Veldhuijzen. Onze nieuwe naam blijft nog even een verrassing... maar deze wordt op korte termijn bekend gemaakt.

Waarom gaan wij fuseren?
Jouw bedrijf groeit en wij groeien met je mee! Daarvoor moeten we natuurlijk ook de juiste kennis in huis hebben. Door te gaan samenwerken met Bouwman & Veldhuijzen en samen één te worden zorgen we ervoor dat we alle kennis in huis hebben om jou 100% te kunnen ondersteunen met alle fiscale zaken. Doordat we straks meer kennis in huis hebben van fiscalisten kunnen we ook zwaardere fiscale zaken behandelen, is er nog meer persoonlijke aandacht beschikbaar en kunnen we een snellere verwerking aanbieden.

Wat verandert er voor jou als klant?
Gelukkig niet veel! Ook na de fusie blijven wij beschikbaar om je te ondersteunen bij jouw financiële zaken. Over eventuele veranderingen wordt tijdig met je gecommuniceerd.

We blijven in de buurt en zullen een paar huisnummers verderop onze intrek nemen in het pand van Bouwman & Veldhuijzen. Heb je vragen over dit bericht?
Neem gerust even contact op met Raymond via: 06-24448075.

klantenportal | visionplanner